Bli medlem

Medlemskap i Gavlecon

Att vara medlem i Gavlecon har många fördelar. Föreningen arbetar för att din studietid på Högskolan i Gävle ska bli så bra som möjligt!

Olika medlemskap

Ordinarie medlemskap

Detta medlemskap är för dig som studerar på avdelningen för ekonomi, antingen ett program eller en kurs. Medlemskapet kostar 350 kr för fyra år. Detta medlemskap ger dig; medlemskort, utbildningsbevakning, medlemskvällar/fester och medlemsrabatter på dessa kvällar, företagsträffar och pluggstugor. På årsmötet har du närvaro-, yttrande-, förslags- och rösträtt.

Stödmedlem

Stödmedlem är till för dig som ej studerar ekonomi, fastighetsmäklare eller rättsvetenskap men ändå vill vara med i Gavlecon. Detta medlemskap kostar 100 kr per termin och ger dig möjlighet att komma på våra medlemskvällar/fester. På årsmötet har du närvaro- och yttranderätt.

OBS! Gavlcons medlemsförmåner gäller EJ för stödmedlemmar.

Alumni

Är för dig som tidigare studerat på Avdelningen för ekonomi i Gävle. Detta medlemskap kostar 100 kr per termin. Alumni ger dig möjlighet att komma på våra medlemskvällar/fester. På årsmötet har du närvaro-, yttrande-, förslags- och rösträtt.

Bli medlem

För att bli medlem fyller du i formuläret här nedan samt betalar in medlemsavgiften antingen via Bankgiro eller Swish.

Bankgiro: 5810-6642

Swish: 123 47 909 45 (Betalar du via swish måste du lägga på 2 kr på summan. Skriv namn och personnummer i meddelanderutan).

Pris för ordinarie medlemskap: 350 kr

Pris för stödmedlemskap: 100 kronor* OBS! För att bli stödmedlem via hemsidan måste du vara medlem i kåren och därmed bifoga en fil på ditt kårkort för aktuell termin! Är du inte medlem i kåren så kontakta vår sekreterare om du önskar bli stödmedlem. 

Vill du bli stödmedlem inför ett av Gavlecons event? Isåfall MÅSTE du bli medlem Senast kl 16.00 dagen innan eventet!

  Ditt fullständiga namn (obligatorisk)

  Ditt personnummer (123456-7890) (obligatorisk)

  Ditt kön (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Vilket program du studerar (obligatorisk)

  Ordinare medlemskapStödmedlemskapAnnat

  På vilket sätt betalar du? (obligatorisk)
  SwishBankgiro

  Bifogad fil på kårkort (obligatorisk för alla stödmedlemmar - JPG fil)

  Jag godkänner att Gavlecon behandlar mina uppgifter enligt GDPR

  OBS! Om den bifogade filen är för stor, vänligen fyll i ansökan ovan och maila sedan bilden till sekreterare@gavlecon.com

  Vid frågor angående medlemskap och ansökan, kontakta sekreterare@gavlecon.com